Электронные книги: Натурал көкөніс консервілер өндірісі технологиясын үйрену
Заголовок:      Натурал көкөніс консервілер өндірісі технологиясын үйрену
Категории:      Виртуальные лабораторные и практические работы
BookID:      95
Авторы:      Erkebaeva S.U., Usipova A.B.
ISBN-10(13):      0
Дата публикации:      2014
Количество страниц:      0
Язык:      Русский
Цена:      0.00
Оценка:      0 
Изображение:      cover
Описание:     

050727,050727 Натурал көкөніс консервілер (НКК) салаттар, винегреттер, сорпалар, ет, балық және т.б. қоғамдық тағамдарға гарнирлерді дайындауға арналған, толық қолдануға жарамды жартылай дүмбілдер. Натурал консервілерінің ерекшелігі –көкөністер өңдеу кезінде минималды жылулық өңдеуден өтеді немесе өңдеуден өтпейді.


Обзоры


Контакты

160012, город Шымкент,
проспект Тауке хана, 5

Канцелярия

8 (725-2) 21-01-41

canselyarya@mail.ru

info@auezov.edu.kz

Please publish modules in offcanvas position.