Электронды кітаптар: Натурал көкөніс консервілер өндірісі технологиясын үйрену
Title:      Натурал көкөніс консервілер өндірісі технологиясын үйрену
Categories:      Виртуальные лабораторные и практические работы
BookID:      95
Authors:      Erkebaeva S.U., Usipova A.B.
ISBN-10(13):      0
Publication date:      2014
Number of pages:      0
Language:      Russian
Price:      0.00
Rating:      0 
Picture:      cover
Description:     

050727,050727 Натурал көкөніс консервілер (НКК) салаттар, винегреттер, сорпалар, ет, балық және т.б. қоғамдық тағамдарға гарнирлерді дайындауға арналған, толық қолдануға жарамды жартылай дүмбілдер. Натурал консервілерінің ерекшелігі –көкөністер өңдеу кезінде минималды жылулық өңдеуден өтеді немесе өңдеуден өтпейді.


Reviews


БАЙЛАНЫС

160012, Шымкент қаласы, Тәуке хан даңғылы, 5


Канцелярия

(8-725-2) 21-01-41


canselyarya@mail.ru

info@auezov.edu.kz

Please publish modules in offcanvas position.