«Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының PhD, аға оқытушысы Желеуова Ж.С. «Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы» пәнінен ашық дәріс сабағын өтті.


Image
Image

10.10.2022ж. күні сағ. 1040 -1145 310Д аудиториясында, ЖТ-20-2к1, ЖТ-20-2тк топтарында «Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының PhD, аға оқытушысы Желеуова Жазира Сулеевнаның «Тамақ өндірістерінің  жалпы технологиясы»  пәнінен ашық дәріс сабағын өтті.

Ашық сабақтың тақырыбы: «Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы»

Сабақтың мақсаты: Сүт және сүт өнімдерінің түрлері мен технологиясын оқып үйрену


Күнтізбе

Маусым 2025
Дс Сс Ср Бс Жм Сн Жс
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Image
Image
БАЙЛАНЫС

160012, Шымкент қаласы, Тәуке хан даңғылы, 5

Call орталық

(8-725-2) 40-08-99

(8-725-2) 27-38-52

+7(747)-275-75-00

Канцелярия

(8-725-2) 21-01-41


canselyarya@mail.ru

info@ukgu.kz
© 2025 М.ӘУЕЗОВ АТЫНДАҒЫ ОҢТҮСТІК ҚАЗАҚСТАН УНИВЕРСИТЕТІ

Please publish modules in offcanvas position.